Bijzonder geslaagde bijeenkomst m.b.t CvO

20150322_141627Afgelopen zondag 22 maart hebben we op de Stanfries een bijzonder geslaagde bijeenkomst gehad over CvO (Certificaat van Onderzoek).

Tijdens deze bijeenkomst heeft Rob Klaassen van Akwadrant Scheepstechniek een duidelijk verhaal verteld over wat het inhoudt en wanneer je je CvO in orde moet hebben om te mogen blijven varen.

Ca. 50 belangstellenden, voornamelijk uit Leeuwarden, hebben zich tijdens deze bijeenkomst, die we als VSL hebben georganiseerd, laten informeren.
De presentatie die hij heeft vertoond kan je naar je toehalen door te klikken op deze link.

Om zoveel mogelijk potentieel betrokkenen te benaderen hebben we dit keer naast onze email nieuwsbrief voor VSL-leden, langs de Harlinger trekweg, Sneker trekweg, Westersingel, Willemskaden, Emmakaden, Oostersingel en Oosterkade een papieren uitnodiging schip aan schip bezorgd.

Wil je op de hoogte blijven van mogelijke volgende bijeenkomsten en/of acties die we als VSL organiseren, wordt dan lid van de VSL zodat we je via onze email nieuwsbrief op de hoogte kunnen houden. We houden je dan ook op de hoogte van ander scheepsgerelateerd nieuws.
Mocht je lid zijn heb je de uitnodiging dus ook via email ontvangen. Denk je wel lid te zijn maar heb je die uitnodiging NIET via email ontvangen hebben, dan hebben we mogelijk geen werkend emailadres van je. Neem dan even contact met ons op om dat te laten aanpassen.

Comments are closed.