VSL Nieuws 31

Nieuwsbrief nr. 31 van 28 januari 2019.

 

  1. Nieuwjaarsborrel.

Op zaterdag 12 januari 2019 organiseerde de VSL een Nieuwjaarsborrel aan boord van de “Stanfries”. Verdeeld over de middag kwamen een kleine 30 leden en belangstellenden langs om elkaar en het bestuur een gelukkig 2019 te wensen. Dat moet vast gaan lukken.

  1. Oesters”; jouw muzikale ontdekking.

Elke eerste zondag van de maand (de eerstvolgende is dus 3 febr.) organiseert “OESTERS” een muzikaal optreden aan boord van een klassiek schip in de Museumhaven te Leeuwarden. Dit keer aan boord van de “VIOD”, Willemskade (noordzijde) nr 56a. Aanvang / tijd: 16.30 tot 19.00.

Tegen een kleine vergoeding kun je daarnaast ook genieten van iets lekkers zoals een mooi wijntje of een gebakken visje.

Nadere info te vinden op internet: oesters.frl of facebook: “muziekonderdewaterlijn”.

Contact via: muziek@oesters.frl.

 

  1. De nieuwe ligplaatsenverordening.

Nog  geen nieuws.

 

  1. Ligplaatsen; verschuivingen nieuwe aankomsten.

Op maandag 21 januari j.l. hebben Klaas Hiemstra en Anton Wachter de hele ligplaatsenlijst (varende woonschepen) nog eens gecontroleerd / langs gereden.  Er waren over het laatste half jaar toch aardig wat veranderingen. En …. niet alle nieuwkomers hebben zich aangemeld als lid van de VSL.

Daarom zal bij alle varende woonschepen samen met de uitnodiging voor de ALV in maart, een brief worden bezorgd met een verzoek lid te worden, indien men dat om welke reden dan ook nog niet is.

Overigens van de ruim 140 in Leeuwarden liggende varende woonschepen is zo’n 80 % lid van de VSL.

 

  1. De ALV.

Staat gepland op 15 maart 2019. Plaats: de “Stanfries”.

Kascommissie. Leden van de kascommissie kunnen binnenkort een uitnodiging verwachten van de penningmeester om de boeken van de VSL te controleren.

 

De officiële uitnodiging (+ de agenda, notulen 2018, het jaarverslag 2018 en eventuele bestuursvoorstellen die goedkeuring van de ALV behoeven) krijgt u per e-mail tijdig toegestuurd.

Comments are closed.